HALLVIDE ISLANDSHÄSTGÅRD

Våra turer & priser

 

1 timmarstur, 500 kr / person

Vi rider i samlad grupp ut på den gotländska landsbygden och rider bla, genom gotländskt änge, längs den gamla järnvägen dvs på järnvägsbanken och sedan igen skog och på mindre grusvägar.

 

1 1/2 timmarstur, 700 kr / person

Vi rider i samlad grupp genom den gotländska landsbygden och rider genom gotländskt änge, på gamla järnvägsbanken och turen fortsätter sedan förbi runsten och sedan rider vi längs den urgrävda Mästermyrkanalen för att sedan fortsätta in i den gotländska skogen igen.

 

 

3 timmarstur, 1000 kr / person

Vi rider i samlad grupp genom den gotländska landsbygden och på denna tur uppstår det några sevärdheter på vägen. Vi rider till ett "Brudkors" och här blir det rast med fika paus. Våra ridledare berätta om platsen och sedan fortsätter vi ner mot stranden och den fina utsikten över karlsö. Vi rider i havet för att svalka hästarnas ben. Sedan fortsätter vi igenom skog, på vägar och åkrar.

 

 

 

 

 

 

Åldersgräns: På alla våra ridturer har vi en åldersgräns på 12 år om ingen ridvana finns. Är man van ryttare, dvs att man klarar av hästen själv i skog i skritt, trav och galopp, så fungerar det om man är yngre. Meddela alltid personalen vid bokningstillfället om barn finns  med i sällskapet.

 

ALLA VÅRA RIDTURER RIDS MED LEDARE.

 

RIDHJÄLMAR FINNS ATT LÅNA.

Obs: Vi tar kontant betalning eller Swish.

 

VARMT VÄLKOMNA ATT UPPTÄCKA GOTLAND FRÅN HÄSTRYGGEN OCH ATT FÅ KÄNNA PÅ ISLANDSHÄSTENS SPECIELLA GÅNGART "TÖLT".

 

     

 

 

 

 

Vi rider i havet och hästarna får svalka av sig lite